Jantine van Leeuwen

Sinds 1991 ben ik logopedist en werk ik als zelfstandige in een eigen praktijk. Ik doe mijn werk met heel veel plezier. Het begeleiden van mensen blijft voor mij fascinerend en fijn om te doen.

Naast mijn werk in de praktijk, ben ik ook werkzaam geweest in de schoollogopedie, in een verpleeghuis en in de gehandicaptenzorg.

Ik ben een all- round logopedist en ben daarnaast ook pre-logopedist. Ook als pre-verbale logopedist sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVLF. Meer informatie over prelogopedie is te vinden op www.prelogopedie.nl.

Bijscholen is inspirerend en houdt je scherp. Daarom volg ik jaarlijks cursussen, symposia en studiedagen om me te verdiepen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Als vrijgevestigde logopedist ben ik lid van de kwaliteitskring vrijgevestigde logopedisten Den Haag en maak ik deel uit van een werkgroep prelogopedie.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 grote zonen. Ik hou van een goed boek, gezelligheid en het buitenleven. In de zomer kampeer ik graag.

Jantine van Leeuwen